top of page

Arrangementer

Muligheter Høst, vinter og vår 23-2024


Moss

Fysisk fremmøte

Healing 1. Finn din egen Healingkraft

Et perfekt kurs hvor du kan komme i gang med din reise med å ta i bruk din indre Healingkraft. Kurset gjennomføres med en kombinasjon av teori og praktiske øvelser hvor jeg deler "min metode". 23. -24. mai.23                      Moss   Fysisk fremmøte.         FULLTEGNET

23.-24-september.23            Moss   Fysisk fremmøte          NOEN PLASSER

  

Enkel Lunch inkludert.

30% rabatt ved påmelding før 15.07..2023 (gjelder ikke i kombinasjon med andre rabatter)

kr. 3.200.- pr. pers.


Moss

Fysisk fremmøte


Kaptein i ditt eget liv.

Vi skal gjennom fire dager fordelt på to helger jobbe med tema og teknikker med målet å bidra til at du får et bedre liv, ved å sette søkelys og fokus på vekst og utvikling av din indre styrke.  V​i påvirkes utenfra og inn like mye som vi påvirkes innenfra og ut. Du må være bevisst innhold og forskjeller. Den kraften som skaper den tryggheten, styrken og fundamentet du trenger for å stå imot ytre motgang som til enhver tid møter deg i hverdagen. 


Helg  1:  16 og 17. sept. 23  Moss Fysisk fremmøte.        Noen plasser.

Helg 2:  28 og 29. okt. 23.   Moss Fysisk fremmøte         Noen plasser


Enkel Lunch inkludert.

30% rabatt ved påmelding før 15.07..2023 (gjelder ikke i kombinasjon med andre rabatter)


kr. 5.600.-  pr .pers.Moss 

Fysisk fremmøte

Selvutvikling - Er å tro på seg selv

Vi skal gjennom fira dager fordelt på to helger jobbe med tema og teknikker med målet å bidra til at du får et bedre liv, ved å sette søkelys og fokus på vekst og utvikling av din indre styrke. V​i påvirkes utenfra og inn like mye som vi påvirkes innenfra og ut. Du må være bevisst innhold og forskjeller. Den kraften som skaper den tryggheten, styrken og fundamentet du trenger for å stå imot ytre motgang som til enhver tid møter deg i hverdagen.


07. og  08. okt. 23.            Moss        Fysisk fremmøte        FULLTEGNET

11. og 12. nov. 23.             Moss        Fysisk Fremmøte        Noen plasser


Enkel Lunch inkludert.

30% rabatt ved påmelding før 15.07..2023 (gjelder ikke i kombinasjon med andre rabatter)


kr. ​3.200 pr. pers.

Pr. billett

               Du er OK - Jeg er OK


Moss

Fysisk fremmøte


Alle blir vi som regel preget i oppveksten gjennom opplevelser, frykt, vaner, og overbevisninger om seg selv. Vi preges av våre omgivelser i fortid, påvirket av familie, miljø, oppvekst, tradisjoner, kultur, venner osv. Du er helt ok! -og dette kurset skal gi noen verktøy om hvordan du kan fokusere for å kjenne at du virkelig kjenner at du er helt OK. Det er helt perfekt å kjenne den indre tryggheten og fundamentet det ligger i å være deg selv fullt ut. Du har alle tilstandene i deg, enten passivt og uten påvirkning, eller så aktiveres én av den, blir dominerende og trer frem i den situasjonen som du befinner deg i til enhver tid.

JEG ER OK - DU ER OK. Jeg er bra nok som jeg er. Jeg opplever meg selv som vellykket og perfekt uansett hva jeg kan, hvem jeg er, hvordan jeg ser ut, hva jeg tror, ønsker meg for min egen fremtid. Det samme tenker jeg om deg. 

JEG ER OK - DU ER IKKE OK. «Det er jeg som er den verdifulle og du kommer nok ikke til å bli så klok, vis, dyktig, flink og vellykket som meg».

JEG ER IKKE OK - DU ER OK.«Det er du som er den store og flinke og jeg kommer nok aldri til å bli så klok, vis, dyktig, flink og vellykket som deg»

JEG ER IKKE OK - DU ER IKKE OK. «Jeg har overhode ingen ting verdi. Jeg er hverken klok, vis, dyktig, flink eller vellykket. Det er heller ingen andre så ingen andre kan hjelpe meg heller for de er bare like mislykket som meg. Alle er dømt til å mislykkes uansett.»


16. og 17. januar 2024        Moss        Fysisk fremmøte        Noen plasser


Enkel Lunch inkludert.

30% rabatt ved påmelding før 15.10..2023 (gjelder ikke i kombinasjon med andre rabatter)

kr. 3.200 pr. pers.

Pr. billett

bottom of page